Inside out

Peter Noel: Vége – End

(You can read the English version under the Hungarian text.) Tudod, a legnagyobb gond veled az, hogy nem veszed észre, mennyi fájdalmat okozol másoknak. Hajtod a napokat, gyűröd az órákat, és közben nem látod, hogy a körülötted lévő emberek is élnek, éreznek, és fájnak. Minden rólad szól, minden te vagy, mindenben te vagy az első…. Tovább »

Peter Noel: Kövek szívemben a szavak – The words became stones in my heart

(You can read the English version under the Hungarian text.) Annyi mindenről tudtam beszélni, de sosem mertem elmondani neked, mit érzek, ha a közelemben vagy. Ritka, hogy valaki jobb ember, mint hisszük. S ritka, hogy valaki a mi zenékre táncol. Mégis… akárhányszor próbáltam elmondani, mit érzek, kövek lettek szívemben a szavak. Annyi mindent elmeséltem neked,… Tovább »

Peter Noel: Saul fia és az Oscar – Son of Saul and the Oscar

(You can read the English version under the Hungarian text.) Valamiért biztos vagyok benne, hogy a Saul fia már megnyerte az Oscar-díjat. Nem, még nem hirdették ki, de egyszerűen én tudom, hogy így van. Hogy miért? Mert Nemes László és a csapatuk mertek kockáztatni, és olyan újszerűen nyúltak egy témához, a filmezéshez, hogy érzésem szerint… Tovább »

Peter Noel: Saul fia és a Golden Globe – Son of Saul and the Golden Globe

(You can read the English version under the Hungarian text.) Kedves László! Képzeld, míg Ti az USA-ban történelmet írtatok a Saul fiával, és megnyertétek az első Golden Globot Magyarországnak, addig itt sokan zsidózni kezdtek. Nem idézem őket, mert nem ez a fontos most. Tudod, azért furcsa ez számomra, mert azt hittem, elsősorban emberek vagyunk, s… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!