Inside out

Peter Noel: Vége – End

(You can read the English version under the Hungarian text.) Tudod, a legnagyobb gond veled az, hogy nem veszed észre, mennyi fájdalmat okozol másoknak. Hajtod a napokat, gyűröd az órákat, és közben nem látod, hogy a körülötted lévő emberek is élnek, éreznek, és fájnak. Minden rólad szól, minden te vagy, mindenben te vagy az első…. Tovább »

Peter Noel: Harcolj az álmaidért – Fight for your dreams

(You can read the English version under the Hungarian text.) Az utóbbi időben rengeteg gyűlöletet látok az Interneten. Véleménykülönbségek minden területen. Mintha elfelejtettük volna, hogy hidakat kell építenünk egymáshoz, nem lerombolni azokat. Fekete, fehér, sárga, barna… mindegy. A szívünk ugyanolyan színű, s a vérünk is, mely szenvedéllyel tölt meg minket. Eleanor Roosevelt azt mondta: „A… Tovább »

Peter Noel: Kövek szívemben a szavak – The words became stones in my heart

(You can read the English version under the Hungarian text.) Annyi mindenről tudtam beszélni, de sosem mertem elmondani neked, mit érzek, ha a közelemben vagy. Ritka, hogy valaki jobb ember, mint hisszük. S ritka, hogy valaki a mi zenékre táncol. Mégis… akárhányszor próbáltam elmondani, mit érzek, kövek lettek szívemben a szavak. Annyi mindent elmeséltem neked,… Tovább »

Peter Noel: Be strong! – Légy erős!

(You can read the English version under the Hungarian text.) Légy erős! Ne hátrálj meg! Ne félj! Álmodj, harcolj, és szeress! Szerezz szép perceket és felejthetetlen pillanatokat! ÉLJ! Ne holnap, ne később, most! Mint a gyerekek. Emlékezz arra a személyre, ki a szívedben vagy. 😉 Muszáj, hogy így legyen. Gyönyörű évet nektek! 🙂 – Peter Noel, Peter Noel Privat,… Tovább »

Peter Noel: Régóta kereslek – I’ve been looking for you for a long time

(You can read the English version under the Hungarian text.) Régóta kereslek már. Átjártam az univerzumot, csak hogy melletted fekhessek le pár percre, s hogy láthassam vonásaidat. Tudod, bárhol is vagy, nem tudok nem feléd tartani. Valami ősidőktől húz hozzád.  Bár vannak dolgok, amiket még nem tudsz rólam… De, ha elmondanám, milyen sötétségből jöttem, s… Tovább »

Peter Noel: Szeretettel telve – Full of love

(You can read the English version under the Hungarian text.) Tettetjük, hogy semmi sem fáj, hogy nincsenek már könnyeink, s hogy nem álmodunk többé. De az igazság az, hogy egy világban élünk, s hogy a szívünk tele van szeretettel, vágyakkal és álmokkal. Szóval, egymásért kellene élnünk, és egy jobb világot kellene építenünk. Meg kell találnunk… Tovább »

Peter Noel: Liza

(You can read the English version under the Hungarian text.) Liza huszonkilenc éves. Szőkés-vörös haja és zöldes-kék szeme van. A futás és a sportok miatt még mindig nagyon csinos. A férfiak lopva tekintenek rá, de nem merik megszólítani, mert Liza olyan, mintha egy másik világban élne. Liza minden nap ötkor végez a munkában. Mielőtt haza… Tovább »

Peter Noel: Álmodnunk kell – We have to dream

(You can read the English version under the Hungarian text.) Lehet, hogy nem beszélünk többet. S az is megtörténhet, hogy nem nyúlunk már egymás keze után, s elfelejtjük egymás vonásait, melyekbe közös titkaink íródtak. A várost nézve mégis arra gondolok, mit az élet tanított meg nekem. Az ember egyik legszebb tulajdonsága, hogy akkor vagyunk a… Tovább »

Peter Noel: Ne hagyd, hogy hipnotizáljanak! – Do not let yourself be hypnotized!

(You can read the English version under the Hungarian text.) Nem szoktam tévét nézni. Pontosabban, azon műsorok közül, amelyeket a tévék játszanak, nagyon keveset nézek meg, és nagyon ritkán. Az Olimpia miatt azonban a csatornák között váltogattam, amikor is az egyiken ezt mondta a műsorvezető: „Ne menjenek el, máris kezdődik az XY sorozat új része.”… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!